Sadri Şener'den istifa sinyali

 Akhisar maçından sonra Trabzonspor’da sinirler gerildi. Trabzonspor'un deplasmanda Akhisar Belediyespor'a 1-0 yenilmesinin ardından Manisa - İzmir karayolundaki bir benzin istasyonunda gurbetçi gençler adlı taraftar grubunun sözlü tepkisine maruz kalan T

Sadri Şener'den istifa sinyali

 Akhisar maçından sonra Trabzonspor’da sinirler gerildi. Trabzonspor'un deplasmanda Akhisar Belediyespor'a 1-0 yenilmesinin ardından Manisa - İzmir karayolundaki bir benzin istasyonunda gurbetçi gençler adlı taraftar grubunun sözlü tepkisine maruz kalan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, istifanın eşiğinde.

Başkan Şener, taraftarların tepkisinin yenilginin ardından normal karşılanabileceğini belirterek, "Ancak içlerinden birisi bana 'şerefsiz' dedi. Ben bu lafı hak edecek bir adam değilim.

Bu kulüp için Eşimden , kızımdan fedakarlık yaptım, Ben bu kulüp için nezarethanelerde kaldım. Benim yüzümden kardeşim bile soruşturma geçirdi. Bu hakaretleri  hak etmiyorum. Bu akşam İstanbul'a döndükten sonra eşimle de konuşacağım ve yarın kararımı vereceğim" dedi.

 

Başkan Sadri Şener'in, muhalefetin Mayıs ayındaki kongre isteği üzerine yarın istifa kararı alabileceği ve kulübün Mayıs ya da Haziran'ın ilk günlerinde olağanüstü kongreye gidebileceği ifade edildi.

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor