Sadri Şener'den Fener'e öfke!

F.Bahçe'nin alışkanlık haline getirdiği 61. dakikadaki küfürlü tezahürata Trabzonspor tepkili Şener: "İ... Trabzon' diye bağırmak alışkanlık oldu. TFF ve F.Bahçe yönetimi de izliyor" dedi.Fenerbahçe tribünlerinin gelenek haline getirdiği 61. dakikadaki "İ

Sadri Şener'den Fener'e öfke!

F.Bahçe'nin alışkanlık haline getirdiği 61. dakikadaki küfürlü tezahürata Trabzonspor tepkili Şener: "İ... Trabzon' diye bağırmak alışkanlık oldu. TFF ve F.Bahçe yönetimi de izliyor" dedi.

Fenerbahçe tribünlerinin gelenek haline getirdiği 61. dakikadaki "İ.... Trabzon olamazsın şampiyon" tezahüratı Trabzonspor'un tepkisini çekti. Daha önce de bayan ve çocukların izlediği Manisa maçında yapılan aynı tezahüratın İstanbul Büyükşehir Belediye maçında tekrarlanması dün en çok konuşulan konulardan biriydi.

Devamı sayfa 2'de...

 

 

Başkan Sadri Şener konuyla ilgili olarak, "Fenerbahçe yönetimi bu çirkinliğe müdahale etmeli. Federasyon bir şey yapamıyor. Bir yanda yeni şiddet yasası deniyor, küme düşme kaldırılsın deniyor. Sonra da bize küfür ediyorlar. Kendileri bilirler. Ben mi bir şey yapayım?

Artık bu olay fazla dikkat çekmeye başladı. Koca bir camianın taraftarını tahrik etmenin alemi yok. Fenerbahçe'nin yöneticisi, antrenörü, üyesi rahatsız olmuyor mu? Şike tezahüratı yapıyorlar.

Devamı sayfa 3'te...

 

 

Bu suç değil mi? Suç.. Futbol Federasyonu ne yapıyor, ne yapacak, ne yapmalı.. Ben bilmiyorum. Taraftarımız şu ana kadar maçlarda hep fair play duruşuna yakışan bir tavır sergiledi.

Böyle de devam etmelerini istiyorum. Tahriklere kapılmasınlar" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor