Sadri Şener'den erken kongre şartı !

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, gündemle ilgili FANATİK’e önemli açıklamalar yaptı. Şener, önceki gün eski yöneticilerin düzenlediği ‘Trabzonspor için ne yapabiliriz?’ konulu toplantıyla ilgili olarak, “Destek amaçlı her şeye pozitif bakarız. Doğru olan

Sadri Şener'den erken kongre şartı !

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, gündemle ilgili FANATİK’e önemli açıklamalar yaptı.

 
Şener, önceki gün eski yöneticilerin düzenlediği ‘Trabzonspor için ne yapabiliriz?’ konulu toplantıyla ilgili olarak, “Destek amaçlı her şeye pozitif bakarız. Doğru olan da bu zaten. Ligde 8 maçımız kaldı. Şu anda düşünülmesi gereken yönetim değil takımın durumu.
 
Zaten sezon sonu geldiğinde oturur konuşuruz. Bunda bizim için de bir sorun yok. Saha sonuçlarına göre muhalefet yapmak bizim gibi camiaya yakışmaz” ifadelerini kullandı. Başkan, muhalefetin Mayıs ayında seçim olması için yaptığı baskıya da değinerek, “Ben, Aralık’ta bir daha kongre olacağı için Mayıs’ta seçim yapılmasın dedim. Ama derlerse ki ‘Tüzüğü değiştirelim, bundan sonra Olağan Genel Kurul hep Mayıs’ta yapılsın’, o zaman ‘tamam’ derim. Bizim bir şeyden kaçtığımız, koltukta 3 ay daha fazla oturalım gibi bir tavrımız yok” diye konuştu. 
 
Madem transferi bilmiyoruz...
 
Madem transferi bilmiyoruz...
 
İrlanda’da takımla birlikte olan Sadri Şener, oyuncuların son durumuyla ilgili olarak, “Futbolcuların morali biraz düzelmiş. Milli ara iyi gelmiş. Ancak takım zaten eksikti. Yanlış transferler yaptığımızı iddia edenlere 10 milli futbolcuyla karşılık vermek gerek. Demek ki Slovakya, Avusturya, Fildişi Sahili, Polonya Milli Takım hocaları da yanlış yapıyor” ifadelerini kullandı.
 
Hele bir çıksınlar...
Hele bir çıksınlar...
 
Şener, 1461 Trabzon için, “Hele bir Süper Lig’e çıksınlar, ne yapacağımıza öyle karar veririz” dedi.
 
Şehir halkı, Trabzonspor kadar pilot takım 1461 Trabzon’u da yakından takip ediyor. Mustafa Akçay ve öğrencileri, PTT 1. Lig’de 27. hafta sonunda topladığı 47 puanla 3. sırada yer alıyor. Ancak statü gereği, Süper Lig’de bu kulüp yapısıyla oynamaları imkânsız. Herkes, bu konuda ne yapılacağını merakla bekliyor.
 
Sadri Şener, 1461 Trabzon’un durumuyla ilgili olarak, “Öncelikle Trabzonspor’u düşünüyoruz. 1461 Trabzon’un çıkması halinde yönetimin bizimle olan organik ve ekonomik bağları değişmeli. Bu da epey kademeli bir durum.
 
Oturup konuşmak, detaylandırmak lazım. Hele bir Süper Lig’e çıksınlar, o zaman bakarız. Ancak çıkamasalar bile gurur duyduğumuz bir takım oldukları gerçeği değişmez” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler