Sadri Şener'den Egemen'e...!

Trabzon Başkanı Sadri Şener, MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'dan, Fırat Aydınus hakkında açıklama bekliyor.Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Beşiktaş maçının hakemi Fırat Aydınus'a yüklendi. Tecrübeli hakemin verdiği kararların skoru etkilediğini belirten

Sadri Şener'den Egemen'e...!

Trabzon Başkanı Sadri Şener, MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'dan, Fırat Aydınus hakkında açıklama bekliyor.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Beşiktaş maçının hakemi Fırat Aydınus'a yüklendi. Tecrübeli hakemin verdiği kararların skoru etkilediğini belirten başkan, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu'na da mesaj yolladı:

“MHK Başkanı Yusuf Namoğlu, G.Saray-G.Antep maçında kötü yönetim gösteren hakem Abdullah Yılmaz'ı TV'de eleştirmiş, yanlışlarını ortaya koymuştu. Namoğlu şimdi Fırat Aydınus için de TV'de aynısını yapacak mı acaba? Şampiyonlar Ligi'nde 5 tane maç oynadık. 5 ayrı ülkeden 5 değişik hakem de '0' hatayla maç yönetti. Demek ki daha o seviyede maç yönetecek seviyeye gelememiş bizim hakemler.

EGEMEN'E TAŞ!
-Sivok'un kendi kalesine attığı golün iptalini anlamak mümkün değil. Demek kendini atmayı iyi becerenler hakemleri kolaylıkla kandırabiliyorlar. Hakemi kandıran futbolcu başarılı savunmacı oluyor.

-Yenildiğimiz takım Beşiktaş. 'Niye kaybettik?' diye elbette sorguluyoruz. Ancak Barcelona da yeniliyor. İşte Getafe'ye kaybettiler. Şimdi Sivas maçına konsantre olacağız.

-Derbinin ertelenmesi artık bizim konumuz değil. Bu konuyu defalarca dile getirdik. Tamam, medya üzerinden mesaj göndermek doğru bir uygulama değil ama şunu gördüm ki, medya üzerinden gönderilen mesajların etkisi yüksek oluyor. Alacaklarımız var, alamıyoruz. 'Ne güzel işte borçlanmıyorsunuz' diyorlar. Borç dedikleri bizim paramız.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler