Sadri Şener'den BJK yorumu

Trabzonspor, ligin ilk yarısında olduğu gibi ikinci yarısında da ezeli rakibi Beşiktaş müsabakasına kırılma noktalarından bir tanesi olarak bakıyor. Bordo-mavililer ligin ilk yarısında evinde oynadığı Manisaspor maçını 3-1 kaybederken, deplasmanda ise Kay

Sadri Şener'den BJK yorumu

Trabzonspor, ligin ilk yarısında olduğu gibi ikinci yarısında da ezeli rakibi Beşiktaş müsabakasına kırılma noktalarından bir tanesi olarak bakıyor. Bordo-mavililer ligin ilk yarısında evinde oynadığı Manisaspor maçını 3-1 kaybederken, deplasmanda ise Kayserispor ile 0-0 berabere kalarak sıkıntılı bir sürece girdiği haftada da Beşiktaş'ı evinde 1-0 mağlup ederek 12 maçlık yenilmezlik serisi yakalamıştı.

Bordo-mavililer söz konusu dönem içinde 10 maçtan galibiyetle ayrılırken, 2 maçta ise beraberlikle ayrıldı. Ligin ilk yarısında elde ettiği avantajı yitiren Trabzonspor yine aynı tablo ile karşı karşıya kaldı. Ligin ikinci yarısına Fenerbahçe'nin 9 puan önünde yer alan Bordo-mavililer aradaki farkı koruyamazken, Beşiktaş müsabakasına çıkış maçı olarak bakıyor.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, ligin ilk yarısında olduğu gibi ikinci yarısında da Beşiktaş maçına çıkış müsabakası olarak baktıklarını söyleyerek, "Ligin ikinci yarısında sadece avantaj kaybettik. Ama hiç bir şey kaybetmiş değiliz. Kayserispor maçı sonrası büyük bir takım karşında alınacak iyi sonuç işi başka tarafa döndürür. Yeniden bir çıkış yakalamamız adına önemli bir fırsat" dedi.

Şener, ligde kolay bir maç olmadığını belirterek, "Ligde kolay bir maç yok. Her maç çok çekişmeli ve heyecanlı bir şekilde geçiyor. İzleyenler zevkli maçlar izliyor. Beşiktaş maçını kazanacağımıza inanıyorum. Teknik heyete ve kadroma güveniyorum. Kazanırsak önemli bir mesafe almış oluruz. Aksini düşünmek bile istemiyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor