Sadri Şener yıldız peşinde

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, yoğun şekilde sürdürdükleri transfer çalışmalarıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.Başkan Sadri Şener, transfer için kısa zamanlarının bulunduğunu belirterek, “Bu süreçte bir çok ismin bizimle anılması çok doğal. Biz

Sadri Şener yıldız peşinde

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, yoğun şekilde sürdürdükleri transfer çalışmalarıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Başkan Sadri Şener, transfer için kısa zamanlarının bulunduğunu belirterek, “Bu süreçte bir çok ismin bizimle anılması çok doğal. Biz Volkan Şen ile görüştük. Kulübüyle anlaştık. Şu an itibariyle bir sorun yok. Ama kendisi menajer değiştirdi. Biz evrakları kendisine ilettik imzalarsa, bizde imzalarız. Şartlarımız belli bundan sonrası ona kalmış” dedi.

Başkan Şener, yabancı oyuncu transferi için arayışlarının sürdüğünü de ifade ederek, “Ankaragücü’den Sestak ve Sapara gündemimizde var. Ama biz kesinlikle Ankaragücü’nün düştüğü durumdan yararlanıp bu oyuncuları kulübümüze katmayız. Ankaragücülü yöneticiler ile temas halindeyiz. Her iki oyuncu ve kulüpleriyle görüşmelerimiz sürüyor. Serbest kalırlarsa da durumlarına bakarız. Düşündüğümüz oyuncular” diye konuştu.

Şener, yıldız diye tabir edilen önemli bir futbolcu transferi de gerçekleştireceklerini vurgulayarak, “Yıldız tabiri bence doğru olmasa da önemli bir oyuncuyu kadromuza katacağız. Çünkü futbol bir takım oyunu ve burada önemli olan takımın bütünlüğü. Böyle önemli bir oyuncuyu kadromuza katmak için girişimlerimiz sürüyor. Kısa zamanda bu işi çözmeliyiz” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor