Sadri Şener yalnız bırakmayacak

Sadri Şener'in futbolcularına, “Sadece işinize konsantre olun ve futbolunuzla bizi onurlandırın” mesajını vereceği öğrenildi.Trabzonspor’da gözler yarınki Gençlerbirliği mücadelesine çevrilirken başkan ve yönetim kanadı da seferberlik ilan etti. Çok özel

Sadri Şener yalnız bırakmayacak

Sadri Şener'in futbolcularına, “Sadece işinize konsantre olun ve futbolunuzla bizi onurlandırın” mesajını vereceği öğrenildi.

Trabzonspor’da gözler yarınki Gençlerbirliği mücadelesine çevrilirken başkan ve yönetim kanadı da seferberlik ilan etti. Çok özel bir durum olmadıkça takımını hiçbir maçta yalnız bırakmayan Başkan Sadri Şener, son dönemlerde ekibine daha da yakın ilgi gösteriyor. Kocaeli’ndeki son prova için günler öncesinden kafileye katılıp Körfez’de konaklayan başkanın Ankara’daki mücadelede de ekibiyle olacağı vurgulandı. Yönetimindeki isimlere de çağrı yapıp, “Hep birlikte hareket edelim. Camiamızın bu dönemde en çok ihtiyaç duyduğu şey o hava” mesajını ilettiği öğrenildi. Teknik direktör Şenol Güneş ile de hafta arasında teması hiç kopartmadığı bilinen Karadeniz ekibinin başkanı kafileyi de ziyaret edip oyuncularından galibiyet sözü isteyecek.

‘Biz haklarımızı koruruz’
Başkan Şener’in, “Sadece işinize konsantre olun. Ne polemiklere ne de bundan sonra yaşanabilecek saha dışı olaylara kafanızı yorun. Sonuçta biz Trabzonspor’un menfaatlerini her platformda koruyacağız. Futbolunuzla ve alacağınız başarılı sonuçlarla camiamızı ve bizleri onurlandırmanızı bekliyoruz” ifadelerini kullanacağının altı çizildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor