Sadri Şener üyelere çağrı yaptı

Bu arada Karabükspor maçının ardından Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirilecek olan Seçimli Olağan Genel Kurul öncesi Başkan Sadri Şener, genel kurulu üyelerine çağrıda bulundu.Kongrenin kulüp için önemli olduğunu belirten Şener, "Tüm genel kurul üye

Sadri Şener üyelere çağrı yaptı

Bu arada Karabükspor maçının ardından Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirilecek olan Seçimli Olağan Genel Kurul öncesi Başkan Sadri Şener, genel kurulu üyelerine çağrıda bulundu.

Kongrenin kulüp için önemli olduğunu belirten Şener, "Tüm genel kurul üyelerini 19 Mayıs Spor Salonu'nda görmek istiyoruz. Bu kongreden de takımımızın daha güçlü bir şekilde çıkmasını arzu ediyoruz" dedi. Bu arada Şener'in Karabükspor maçının ardından Teknik Direktör Şenol Güneş'le transfer çalışmalarını da görüşeceği ve devre arasında ona göre bir yol haritası belirleyeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler