Sadri Şener tribündeki yerini alacak

Bordo-Mavili taraftarların, Galatasaray'la oynanacak olan karşılaşmada Hüseyin Avni Aker Stadı'nı tamamen doldurması bekleniyor.Büyükşehir Belediye deplasmanında yaklaşık 35 bin taraftar Atatürk Olimpiyat Stadı’na gelerek Trabzonpor’u desteklemişti. Bordo

Sadri Şener tribündeki yerini alacak

Bordo-Mavili taraftarların, Galatasaray'la oynanacak olan karşılaşmada Hüseyin Avni Aker Stadı'nı tamamen doldurması bekleniyor.

Büyükşehir Belediye deplasmanında yaklaşık 35 bin taraftar Atatürk Olimpiyat Stadı’na gelerek Trabzonpor’u desteklemişti. Bordo-Mavililer’in Galatasaray’la oynanacak olan karşılaşmada ise Hüseyin Avni Aker Stadı’nın tamamen dolması bekleniyor. 

Şenol Güneş’in sağduyu çağrılarına rağmen taraftarların Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Umut Bulut’a tepki göstermesi bekleniyor. Bu arada başkan Sadri Şener’in, Eskişehirspor maçına gitmeyeceği ancak Galatasaray mücadelesinde tribündeki yerini alacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor