Sadri Şener, TFF'yi bombaladı...

Sadri Şener, TFF'yi bombaladı... Şener, Belçika milli maçı öncesinde Trabzonsor taraftarlarının Emre'ye küfür etmesinden ötürü Emre'nin maçın ardından uçaktan çıkışta Başkan Şener'i dövme planları yaptığını belirtti. Başkan Şener, şikayet edip etmediği so

Sadri Şener, TFF'yi bombaladı...

Sadri Şener, TFF'yi bombaladı...

 

Şener, Belçika milli maçı öncesinde Trabzonsor taraftarlarının Emre'ye küfür etmesinden ötürü Emre'nin maçın ardından uçaktan çıkışta Başkan Şener'i dövme planları yaptığını belirtti.

 

Başkan Şener, şikayet edip etmediği sorusuna ise, "Çocukmuyum ben çocukları şikayet edeceğim. Milli takımda bizim Trabzonlular ona sövmüş. Ben kulüp başkanıyım bana sövüyorlar. Sen futbolcusun bu işlerden para alıyorsun. Açın Mahmut Özgener ve Levent Kızıl'a sorun böyle bir olay oldu mu? olmadı mı?" dedi.

 

Şener, "Bana göre PFDK meşrutiyetini yitirdi. Biz destek verdikçe sırtımızı kazıyorlar. Bizim oy verdiğimiz ve oy vermekle eleştirildiğimiz bir federasyon. En son bugün dalga geçer gibi hakaretten.

E verme ceza.. iyi çocuktur de verme ceza. Ben bunu söylemeyecektim bu saatten sonra söylemek zorunda kaldım. Yoksa bile araştırıp ceza vereceksiniz. Benim televizyonda olaydan haberim oldu. Sonra Zokora’nın anlatmasından öğrendim. Ben öyle değilim kalbim öyle değil ama bunu söylüyorsun." diye konuştu. 

 

"BENDEN ÖZÜR DİLESİN"

Şener, "Disiplin Kurul utansın. İnsanın karakterini yapısını araştırsın. Sonra disiplin kurulu kalksın benden özür dilesin. Nereye giderse gitsin" dedi.

 

Devamı Sayfa 2'de

 

Şener, "Irkçılıkla şike sahada kalmaz, kamu davasıdır. 

 

Şikede sulandı zaten, bitti. Şikeye 50 defa karar verilirdi şimdiye kadar kimse vermedi vermek istemedi, veremedi. Sonunda bugüne geldik. Benim kupayı almak için hiçbir talebim olmadı ligi ikinci bitirdiğimiz zaman üzülüyordum.

Ama devlet bir operasyon yaptı onu görünce bende kupayı istedim. Ben yapmadım, devlet yaptı" dedi.

 

Şener bomba açıklamalarına şöyle devam etti: "Allah'tan UEFA var da basıyor tokatı oturtturuyor aşşağı. Engin Tuzcuoğlu bizi tınlamıyor ama tabi önünde mali genel kurul var, verirsin oyları tıpış tıpış herkes çekilir. Burada amir benim, memur onlar. Yani ben disiplinin veya tahkimin üzerinde bir kurumum.

 

Oy veren efendisidir milletin. Şuanda en önemli şey etik, disiplin, tahkim. Disiplin belli zaten. Bundan sonra gelecek kararlara bakacağız"

 

UEFA Türkiye'ye bir yaptırım uyguladığında ne yaparsınız sorusuna Şener, "Şikayet edilecek bir makam varsa şikayetimizi ederiz edemezsek, başkanlığı bırakırız. Yerli oyuncular gider kalanlarla mahalli lig maçı oynarız"

 

Şener, TFF'nin hatalar zincirine ilişkin de, "Bu kadar hata yapacaklarını düşünmemiştim. Parmaklarını göze batırırcasına hatalar yapacaklarını düşünmemiştim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler