Sadri Şener sert konuştu

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, “Burak G.Saray’a gidemez. Eğer Selçuk gibi o da onlarla anlaşırsa, bizim için G.Saray, 2. F.Bahçe haline gelir. Burak bundan sonra Trabzon’a giremez” dedi. Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Burak Yılmaz’la G.Saray’ın

Sadri Şener sert konuştu

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, “Burak G.Saray’a gidemez. Eğer Selçuk gibi o da onlarla anlaşırsa, bizim için G.Saray, 2. F.Bahçe haline gelir. Burak bundan sonra Trabzon’a giremez” dedi.

 

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Burak Yılmaz’la G.Saray’ın adı sıkça aynı cümlelerde kullanılmaya başlayınca, sarı-kırmızılı camiaya ‘tehdit’ gibi mesaj gönderdi.

 

Şener’in milli futbolcunun durumuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle:

 

 “Burak ayrılsa bile mutlaka Avrupa’ya gidecektir. G.Saray’a gidemez. Eğer Selçuk gibi o da onlarla anlaşırsa, bizim için G.Saray, ikinci F.Bahçe haline gelir. Bizim için F.Bahçe gibi olur. Burak bundan sonra Trabzon’a giremez. Sadece o değil, menajerleri Ali Egesel ve Ogan Tarhan da giremez..”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler