Sadri Şener, Sarvan'ı topa tuttu

"Senin bana ya da Aziz Bey'e cevap verme yetkin yok ki... Örneğin gazeteci olarak sizin patronunuzu eleştirme şansınız yoktur. Haa, eleştirirsiniz ama ondan sonra da hemen gereğini yapar, gidersiniz. Bu kadar basittir bu iş..”MHK Başkanı Oğuz Sarvan’ı top

Sadri Şener, Sarvan'ı topa tuttu

"Senin bana ya da Aziz Bey'e cevap verme yetkin yok ki... Örneğin gazeteci olarak sizin patronunuzu eleştirme şansınız yoktur. Haa, eleştirirsiniz ama ondan sonra da hemen gereğini yapar, gidersiniz. Bu kadar basittir bu iş..”

MHK Başkanı Oğuz Sarvan’ı topa tuttu!
Sarvan’ın ‘yöneticiler vasıfsız’ açıklamalarına sert çıkan Şener, “Oğuz Sarvan haddini aşan açıklamalar yaptı. Örneğin gazeteci olarak sizin patronunuzu eleştirme şansınız yoktur. Haa, eleştirirsiniz ama ondan sonra da hemen gereğini yapar, gidersiniz. Bu kadar basittir bu iş. Sözler sertlikten öteye geçti. Işın Çelebi’yi kastetti...

Olmadı, hiç olmadı, hem de hiç olmadı. Senin Sadri Şener’e veya Aziz Bey’e cevap verme yetkin yok ki. Herkes yerini bilsin” diyerek üstü kapalı “İstifa etmeli” mesajı gönderdi. Şener, eleştirdikleri Nihat Mızrak’ın istifa eden MHK Başkanvekili Yüksel Okçuoğlu’nun telefonlarını dinlettiği iddiaları ve peşinden yaşananlar için de “Okçuoğlu’nun istifasını gayet normal karşılıyorum” ifadesini kullandı.

“YORULMUŞ OLABİLİRLER”
Seçimdöneminin geldiğine de işaret eden Başkan Şener, “Ligin sonu geliyor. Seçimdönemi geldi. Yorulmuş olabilir birileri. 3-4 yıl görevde kalırsanız yorulmuş olabilirler. Hatta patlama olur. İşte sanırım böyle bir dönemi yaşıyoruz şu sıralar” göndermesi yaptı.

Trabzonspor başkanı, Kulüpler Birliği toplantısına katılmamasıyla ilgili olarak da “Evet, Göksel Gümüşdağ beni aradı. Ama katılmayacağımı söyledim. Benim gibi birkaç büyük kulübün başkanı da katılmamış. Zaten daha önce de toplantıya katılmayacağımı beyan etmiştim. Konuyu böylece kapattım. Hayırlısı olsun” diyerek noktayı koydu.

"Galatasaray'ın yenmesini istiyoruz" sayfa 2.'de



G.SARAY'IN YENMESİNİ İSTİYORUZ!
Galatasaray-Fenerbahçe derbisini de değerlendiren Sadri Şener şöyle konuştu:
Galatasaray yenmesi bizim işimize gelir. Kimse yanılmasın. Galatasaray’ın kötü durumda oluşu bu maçı Fenerbahçe rahat kazanacak anlamına kesinlikle gelmez.

Sonuçta Galatasaray, Galatasaray’dır. Bu maçlar çok farklı olur. Türk Telekom Arena’da ilk kez böylesine büyük maç oynanacak. Temennim Galatasaray’ın kazanmasıdır.”

'TOLGA ARATMAZ'
Kasımpaşa maçında sakatlanan kaleci Onur Kıvrak’ı oğlu gibi sevdiğini de vurgulayan Başkan Sadri Şener, “Çok üzgünüm ama yapacak bir şey yok. Tolga Zengin’e de güveniyorum. Herkesin Tolga’ya tam destek vermesi gerekiyor.

Biz veriyoruz, siz de verin. Ben, Tolga’nın Onur’u aratmayacağına gönülden inanıyorum” ifadesini kullandı. Trabzonspor başkanı, Bordo-Mavili eldivene “Bu şansı en iyi şekilde değerlendirmeli” mesajı da gönderdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor