Sadri Şener neler söyledi

Başkan Sadri Şener, 1-1 sona eren Lille maçının ardından gruplarında 4 puanla yine lider durumda olduklarını belirtirken şöyle dedi:"İnşallah CSKA Moskova maçından sonra da liderliğimizi sürdürürüz. Trabzon tarihinde futbol, 1914'lü yıllarda oynanmaya baş

Sadri Şener neler söyledi

Başkan Sadri Şener, 1-1 sona eren Lille maçının ardından gruplarında 4 puanla yine lider durumda olduklarını belirtirken şöyle dedi:

"İnşallah CSKA Moskova maçından sonra da liderliğimizi sürdürürüz. Trabzon tarihinde futbol, 1914'lü yıllarda oynanmaya başlandı. 2011 yılındayız ve ilk kez bir Şampiyonlar Ligi maçında oynama fırsatı bulduk. Lille, Fransa'da çok güçlü bir ekip. Avrupa'da da güçlü takımlardan biri. Onlardan 1 puan aldık. Galibiyet istiyorduk ama yine de mutluyuz. Çünkü lideriz."

"İKİNCİ YARI OYUNUN ŞEKLİ DEĞİŞTİ"

Lille maçının ikinci yarısında karşılaşmanın ilk yarısına oranla daha iyi oynadıklarını söyleyen Başkan Sadri Şener, "İlk yarının ardından hiç bir endişem olmadı. Çünkü ikinci yarıda oyunun şekli biraz değişti. Adrian oyuna girince atak yaratmaya başladık. Futbolcularımızı aldıkları bu önemli puandan dolayı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Başkan Sadri Şener, "Küme düşme kaldırılsın mı tartışmaları devam ediyor, ne diyeceksiniz?" şeklindeki soruya da, "Suçlu olan tabi ki cezasını çekecek ama karar mercii UEFA'dır dedim ben. Kim suç işlediyse, cezasını çekmeli. Bu bir adli süreç. Çok da fazla konuşmaya gerek yok" cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor