Sadri Şener maça gelmedi

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in 30 günlük hak mahrumiyeti cezası önceki gün tamamlanmıştı. Ancak Şener, dünkü maçta stada gelmedi. Bu sezon sahaya atılan yanıcı ve patlayıcı maddeler nedeniyle birçok ceza alan Trabzonspor’da maçtan önce kapıda sıkı ara

Sadri Şener maça gelmedi

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in 30 günlük hak mahrumiyeti cezası önceki gün tamamlanmıştı. Ancak Şener, dünkü maçta stada gelmedi. Bu sezon sahaya atılan yanıcı ve patlayıcı maddeler nedeniyle birçok ceza alan Trabzonspor’da maçtan önce kapıda sıkı aramalar yapıldı. Daha önce polislerin gözetiminde özel güvenlik görevlilerinin arama yaptığı Avni Aker’de bu kez polisler de güvenlikçilere yardım etti. Karşılaşma öncesi de polis telsizinden kapıdaki polisler amirleri tarafından dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor