Sadri Şener, “Hocamız Türk oyuncu istiyor"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, ligin ikinci yarısında şampiyonluk hedefi için sonuna kadar mücadele edeceklerini belirterek, “Takımımız, büyük maçlar dışında iyi futbol oynamıyor. İkinci yarıda bunu telafi edeceklerini umuyorum” dedi. Şener, tran

Sadri Şener, “Hocamız Türk oyuncu istiyor"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, ligin ikinci yarısında şampiyonluk hedefi için sonuna kadar mücadele edeceklerini belirterek, “Takımımız, büyük maçlar dışında iyi futbol oynamıyor. İkinci yarıda bunu telafi edeceklerini umuyorum” dedi. Şener, transfer konusunda da istedikleri gibi yerli oyuncu bulamamaktan yakındı. 

Bordo-mavili kulübün başkanı Sadri Şener, takımın Antalya Belek’teki kampına gelerek akşam antrenmanını izledi. Teknik direktör Şenol Güneş ile bir süre konuşan Şener, takımın son durumuyla ilgili olarak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 
 
2013 yılının takımlarına uğur getirmesini dileyen Şener, “Yeni yılın ilk antrenmanını izlemeye geldik. İlk yarıda iyi sonuçlar almadık ama bizim önümüzdeki takımlar da iyi sonuç almayınca ara çok fazla açılmadı. Yine şampiyonluğa oynamak için bütün gücümüzde uğraşacağız. Kupada da aynı şekilde uğraşacağız. Herkesin ifade ettiği gibi iyi bir takımımız var. Fakat, hocaya da söylediğim gibi takımımız Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş karşısında çok iyi oynuyor. Ama diğer maçlarda iyi oynamıyor. Artık diğer takımları beğenmemezlikten dolayı mı böyle oluyor bilemiyoruz. İkinci yarıda bunları telafi edeceklerini umuyorum” diye konuştu.
 
Transfer çalışmalarıyla ilgili olarak yarın teknik direktör Şenol Güneş ile görüşeceklerini kaydeden Sadri Şener, “Hocamız Türk oyuncu istiyor. Geçen gün Samet Aybaba’nın (70 milyonluk ülkeden bir sol bek bulamıyoruz) diye açıklaması oldu. Dediği doğru. İstemek farklı, bulmak farklı şey. Türk santrafor yok. Yine de bakıyoruz. Elden biraz oyuncu çıkartmamız gerekecek. Bir taraftan da maç programına bakıyoruz. Ocak ayınca 3 günde bir maçımız var. Bu durumda mevcut kadro ucu ucuna denk geliyor. Zokora ile Sol Bamba, Afrika Uluslar Kupası’nda. Bunun cezalısı, sakatlığı var. Hocalar ne diyecek bilmiyoruz yarın kendileri ile konuşacağız” şeklinde konuştu.
 
Şener, yabancı oyunculardan Alazniho ve Henrique’nin Şenol Güneş’in bilgisi dahilinde kampa geciktiğini, Colman’ın ise her yıl olduğu gibi habersiz geç kaldığını söyledi.
Ünal Karaman’ın yeniden teknik kadroya katılmasını da değerlendiren Şener, “Yardımcı antrenör eksikliği gördük ve Şenol hocaya bir yardımcı al dedik. Kendisi de Ünal Karaman olmasını istedi” ifadelerini kullandı.
 
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile İstanbul’da karşılaşmalarıyla ilgili bir soruya ise Şener, “Ben çıkıyordum o geldi. Ben görmedim. Sonra garsonlar söyleyince baktım” cevabını verdi. Şener, Yıldırım’ın Trabzon 1461 ile oynayacakları kupa maçı için Trabzon’a gideceğinin hatırlatılması üzerine ise, “Buyursun gelsin. Trabzon’da Türkiye Cumhuriyeti’nin bir şehri. Herkes gelebilir” diye konuştu.
 
Sadri Şener, “Yeni yılda adaletin tecelli edeceğine inanıyor musunuz?” şeklindeki bir soruya ise, “Ben hep onu düşünüp yatıp kalkıyorum. İnşallah tecelli eder. Mutlaka ilahi adalet tecelli eder. Kimsenin hakkında kimseye geçmez” diye cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor