Sadri Şener çifte zafer bekliyor

Bordo-Mavililer'in patronu, taraftarın uğurlama ve karşılamadaki ilgisiyle mutlu olurken, takımı kampta ziyaret ederek moral verdi. Sadri Şener, futbolcularına, “Size güveniyorum, inanıyorum” mesajı gönderdi. Başkan Sadri Şener, Ankaragücü ile oynanan ve

Sadri Şener çifte zafer bekliyor

Bordo-Mavililer'in patronu, taraftarın uğurlama ve karşılamadaki ilgisiyle mutlu olurken, takımı kampta ziyaret ederek moral verdi. Sadri Şener, futbolcularına, “Size güveniyorum, inanıyorum” mesajı gönderdi.

 

Başkan Sadri Şener, Ankaragücü ile oynanan ve sürpriz bir şekilde 1-1 sonuçlanan Süper Lig’in ikinci yarısının açılış maçından sonra taraftarların ilgi eksikliğine, “Kentin potansiyeline bakacak olursanız stadımızın tamamen dolması, hatta dışarıda taraftar kalması gerekiyor. Ancak bakıyoruz tribünlerde boşluklar var. Bu takım daha fazla desteği hak ediyor” diyerek sitem etmişti.

 

Taraftarların takımı hem Trabzon’dan uğurlarken hem de İstanbul’da karşılarken büyük ilgi göstermesine sevinen deneyimli Başkan Sadri Şener, “Umarım bu ilgi devamlı olur. Taraftarımızın takıma olan sevgisini biliyoruz ama bunu göstermeleri de lazım” ifadelerini kullandı. Akşam üstü Sabiha Gökçen Havalimanı’na inip Levent’teki Mövenpick Otel’de kampa giren Trabzonspor kafilesinin ilk konuğu da Başkan Sadri Şener’den başkası değildi.

 

Sadri Şener, oyuncularla yaptığı görüşmede, “Sizlere güveniyorum, inanıyorum. Hala ligde de kupada da ipler bizim elimizde. O nedenle rahat olun, her zamanki futbolunuzu oynayın, yeter” dediği öğrenildi. Bu arada daha önce ekstra ödeme düşünmeyen yönetimin teknik heyetten özel bir prim isteği gelmesi halinde bu konuya da sıcak bakabileceği dile getirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler