Sadri Şener canlı yayında konuştu

Trabzonspor'un Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmanın devre arasında Fenerbahçeli Semih Şentürk ile girdiği diyalog sonucu Sarı Lacivertli futbolcu tarafından saldırıya uğrayan Trabzonspor kulübü başkanı Sadri Şener, maçtan sonra yaptığı açıklamada olayı E

Sadri Şener canlı yayında konuştu

Trabzonspor'un Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmanın devre arasında Fenerbahçeli Semih Şentürk ile girdiği diyalog sonucu Sarı Lacivertli futbolcu tarafından saldırıya uğrayan Trabzonspor kulübü başkanı Sadri Şener, maçtan sonra yaptığı açıklamada olayı Emre Belezoğlu'nun ateşlediğini söyledi.

 

Emre'nin devre arasında sahadan çıkarten şeref tribününe dönerek kendisine el kol hareketi yaptığını belirten Şener, bağlantı yaptığı TRT'de konuşmasının ardından program yapımcılarını Fenerbahçe'nin galibiyetinden dolayı kutladı.

 

Maç çıkışında yumurtalı saldırıya uğradığını belirten Şener, Semih Şentürk ile arasında geçen diyaloğu anlatırken, Emre'nin atılan her iki golden sonra kendisine el kol hareketi yaptığını ve bunu maçın devre arasında soyunma odasına giderken tekrarladığını belirterek, "O hareketlerden sonra dayanamayıp alta indim. Koridorda Emre'yi ararken karşıma Semih çıktı. Kendisi ile tartıştık, yanımda ki kişi yöneticimiz o badigardınlamı geldin dedi. Bunun üzerine ortam gerildi" dedi.

 

Emre'nin her fırsatta annesinin Maçkalı olduğunu da hatırlatan Şener, "Maçka kültürlü bir ilçemizdir, Emre'nin bunu söylerken Trabzon ve o ilçemizin değerlerini iyi hesap etmesi gerekir" ifadelerini kullandı.

 

Şener telefon bağlantısı sonunda, "Bu görüntüler yayıncı kuruluşta olsa da yayınlamaz sizde yayınlayamazsınız" diyerek program yapımcılarını Fenerbahçe galibiyetinden dolayı kutladı.

 

Program sunucusu Ersin Düzen'in maçtan sonra yaşanan olaylardan dolayı üzgün olduğunu belirtmesi üzerine Sadri Şener, " Yok yok siz mutlusunuzdur nede olsa Fenerbahçe kazandı" diyerek tepki gösterdi ve telefonu kapattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler