Sadri Şener bütünlük istiyor

 Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Bordo - Mavili Kulübün Yayın Organı Trabzonspor Dergisine Yazdığı Yazıda, Yapılan Çalışmalarla İlgili Bilgiler Verdi.Trabzonspor'un 2010-2011 KreasyonuTrabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, bordo - mavili kulübün

Sadri Şener bütünlük istiyor

 Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Bordo - Mavili Kulübün Yayın Organı Trabzonspor Dergisine Yazdığı Yazıda, Yapılan Çalışmalarla İlgili Bilgiler Verdi.

Trabzonspor'un 2010-2011 Kreasyonu

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, bordo - mavili kulübün yayın organı Trabzonspor dergisine yazdığı yazıda, yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. 

Trabzonspor dergisinin kasım ayı sayısındaki, 'Yolumuzda yürürken' başlıklı yazısında, geçen yıl elde edilen Türkiye Kupası, Süper Kupa ve şampiyonu belirleyen takım olmalarına vurgu yaparak şu ifadelere yer verdi;

''Sevgili Trabzonsporlular;

Bu sebeple yönetim kurulu olarak yaptığımız çalışmaların sizler tarafından tüm detaylarıyla bilinmesi bizim için son derece önemlidir.

Üç yıl önce yine sizlerden aldığı güçle yola koyulan yönetim kurulumuz, kulübümüzün öncelikle itibarını koruyacak, ülkenin her köşesindeki Trabzonsporlular'ın başının dik gezmesini sağlayacak bir takım oluşumu için kollarını sıvamıştı.

Bu anlamda uyguladığımız planlı politika ilk yıl için ciddi bir yatırım maliyeti getirirken, ardından eksik yerlerin giderilmesi yöntemiyle takımımızı taşıyacak iskelet bir kadronun oluşumu sağlanmış ve bu ekip saha sonuçlarında da adından bahsedilir bir konuma ulaşmıştır.

Geçtiğimiz sezon Türkiye Kupası'nı kazanan, Süper Kupa'nın sahibi olan ve ligde de şampiyonu belirleyerek taraftarlarımızın göğsünü kabartan ekibimiz şu anda ligin zirvesindeki konumunu korumakta ve şampiyonluğun en önemli adayları arasında gösterilmektedir.

Şampiyonluk hepimizin yıllardır özlediği en üst derecedir. Ancak geçmiş yıllardaki başarılı süreçlerimiz incelendiğinde bu zaferlerin ardında kent bünyesinde her anlamda sağlanan bütünlük anlayışının etkisi büyüktür.

Trabzonspor sahada en çok beğenilen takımların başında gelirken, prestij anlamında da sözü dinlenen, ilişkileri güçlü, ödeme güvenilirliğini sağlamış bir kulüp konumundadır.

Sponsorluk anlaşmaları ve kaynak hareketlerini olumlu yönetmesiyle kulübümüz nakit akışı problemini büyük oranda çözmüş, oyuncularıyla yaptığı sözleşmelerin vecibelerini yerine getirmede belirli bir seviyeyi oturtmuş ender kulüplerimizden biridir.

Rakiplerimiz dev bütçe açıklarıyla yeni yeni kredi arayışları içerisindeyken oluşturduğumuz sistem rahat dönüşülebilirlik imkanını büyük oranda sağlamıştır.

Şu anda yaptığımız girişimlerin ardından TTNet ve Denizbank'la yeni sözleşmeler imzalayacağız.

Bugünün futbol dünyasının dayandığı temel unsur başarıya dayalı bir gelir artışını beraberinde getirmektedir. Demek ki sahada ne kadar kazanırsanız, kasanıza girecek para miktarı da o oranda artacaktır. İşte bu güncel felsefeden hareketle planlamamızı yaparak yolumuza devam etmekteyiz.

Hepimize düşen, saha sonuçlarını elde edebilmek adına üzerimize düşen sorumluluğu göstererek takımımıza ve teknik heyetimize gereken desteği vermek olmalıdır.

Ortaya koyduğumuz hedeflere ilerlerken sadece Avrupa kupalarından elenmemiz bizleri üzen en önemli sonuç olmuştur. Oysa bu yarışın içerisinde kalmamız hem maddi hem de manevi açıdan çok önemliydi. Bu yıl için bunu başaramadığımızdan dolayı üzgünüz.

Trabzonspor Yönetim Kurulu olarak genel kurula kadar kulübü kısır tartışmaların uzağında tutarak sportif ve ekonomik sorumluluklarımızı yerine getirmek en büyük hedefimizdir.

Bu doğrultuda başta sizler olmak üzere tüm kamuoyunun bizlere gereken desteği vereceğine inanıyoruz.

Zira yıllardır süregelen beklentimizin giderilebilmesi adına iyi bir fırsat ve kadro yakaladığımızı düşünüyoruz. Ayrıca önümüzdeki süreçte önem verdiğimiz iki önemli projeden biri şampiyonluk diğeri ise borsa konusu. Kulübün üzerindeki temettü yükünü kaldıracak hamleleri mutlaka yapmak zorundayız. Fazla detaya girmeden vurgulamak istiyorum ki bu konuda bir süreç başlattık. Temennimiz attığımız bu adımların kulübümüzün lehine sonuçlanması ve sorunun tamamen ortadan kaldırılmasıdır.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor