Sadri Şener: Bize moral lazım

Ankaragücü maçını izlemek için Trabzon'a gelen Başkan Sadri Şener, stadın yeni zeminini çok beğendi. Başkan Şener, Ankaragücü maçını kazanmayı çok istediklerini belirterek, "Ligde kayıp istemiyoruz. Alınan galibiyetler bize Şampiyonlar Ligi maçları öncesi

Sadri Şener: Bize moral lazım

Ankaragücü maçını izlemek için Trabzon'a gelen Başkan Sadri Şener, stadın yeni zeminini çok beğendi. Başkan Şener, Ankaragücü maçını kazanmayı çok istediklerini belirterek, "Ligde kayıp istemiyoruz. Alınan galibiyetler bize Şampiyonlar Ligi maçları öncesi moral veriyor" dedi.

Spor Toto Süper Ligi'nde yarın akşam sahasında Ankaragücü ile karşılaşacak olan Trabzonspor, gelecek hafta içerisinde CSKA Moskova ile deplasmanda oynanacak olan Şampiyonlar Ligi maçı öncesi moral depolamak istiyor. Bordo mavili takımda teknik direktör Şenol Güneş, Ankaragücü maçının çok önemli olduğunu oyuncularına aktarırken, maç öncesi Trabzon'a gelen Başkan Sadri Şener de takımından oldukça umutlu. Başkan Şener, ayrıca yeni değiştirilen stat zeminini de çok beğendiğini söyledi.

ŞENER: MORAL AÇISINDAN ÖNEMLİ BİR MAÇ

Şener, ligde alınan galibiyetlerin Şampiyonlar Ligi maçları öncesi moral olduğunu belirterek, "Lig ve Şampiyonlar Ligi'ni ayrı ayrı düşünüyoruz. Ancak aslında birbirlerine bağlı. Futbolda fizik ve kondisyon kadar moralde çok önemli. Bu nedenle Ankaragücü maçını kazanıp moralimizi yüksek tutmak istiyoruz. Ligde kayıp istemiyoruz. Ankaragücü ligde şu ana kadar belki istediği seviyede değil ama bu kolay bir maç olacağı anlamına gelmemeli. Kazanmak için gereken mücadeleyi sahaya yansıtacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler