Sabri'yi kim yaktı?

Florya'da Sabri şoku yaşanıyor. Cesare Prandelli, Sabri Sarıoğlu'nu kamp kadrosuna almazken herkes bu olayın perde arkasını merak ediyor. Prandelli 2 gün boyunca scout ekibi ile toplantılar yaptı. Roberto Mancini ile görüştü. Başkan Ünal Aysal ile fikir a

Sabri'yi kim yaktı?
Florya'da Sabri şoku yaşanıyor. Cesare Prandelli, Sabri Sarıoğlu'nu kamp kadrosuna almazken herkes bu olayın perde arkasını merak ediyor. Prandelli 2 gün boyunca scout ekibi ile toplantılar yaptı. Roberto Mancini ile görüştü. Başkan Ünal Aysal ile fikir alışverişinde bulundu. Peki Sabri'yi kim yaktı?
 
KAVGALAR ETMİŞTİ
 
Geçen sezon Mancini ile zaman zaman sert diyaloglar yaşayan Sabri'nin soyunma odasında İtalyan hocanın ilk dönemlerinde onunla sert diyaloglar yaşadığı biliniyordu. Prandelli'nin Mancini ile konuşarak bu kararı aldığı iddia ediliyor. Bir diğer iddia ise yönetim cephesinden Prandelli'ye "Artık Sabri ile çalışma" yönünde telkinler yapıldığı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler