Sabri'nin kadro dışı kalmasının sebebi Melo

Yeni teknik patron Cesare Prandelli'nin gelir gelmez biletini kestiği Sabri Sarıoğlu ile ilgili birçok iddia ortaya atılmıştı. Kimi futbolcudan çok taraftar gibi davranmasına, kimi kilosuna ve formsuzluğuna vurgu yapmıştı. Ancak işin aslının bambaşka oldu

Sabri'nin kadro dışı kalmasının sebebi Melo
Yeni teknik patron Cesare Prandelli'nin gelir gelmez biletini kestiği Sabri Sarıoğlu ile ilgili birçok iddia ortaya atılmıştı. Kimi futbolcudan çok taraftar gibi davranmasına, kimi kilosuna ve formsuzluğuna vurgu yapmıştı. Ancak işin aslının bambaşka olduğu ortaya çıktı. Şok iddiaya göre Sabri'nin ipi geçtiğimiz ocak ayında çekilmişti, Prandelli'ye sadece son kararı vermek kaldı. O dönem Galatasaray, Antalya'da kamptaydı. Ajax ile oynanan hazırlık maçına Sabri ve Melo yedek başladı. İkinci devre Mancini iki yıldızı birden oyuna soktu, kaptanlığı Melo'ya verdi.
 
Bardağı taşırdı
Bu olay Sabri'yi çok sinirlendirdi. Ertesi günkü idmanda Mancini'nin yardımcıları Lombardo, Salsano ve Carminati'ye doğru Türkçe küfür edip, üzerlerine şut çekti. 2 gün sonra Celtic maçına sakatlık bahanesiyle çıkmadı. 18. haftadaki G.Antep maçında da tavır yapıp pazubandı takmadı. Olaylar derhal rapor edildi. Fakat kadro kısıtlığı sebebiyle Sabri gönderilemedi. Yaşananlar bir kenara yazıldı, Prandelli gelir gelmez paylaşıldı. O da ilk iş olarak Sabri'yi sildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler