Ş. Ligi rakipleri belli oldu

 Sezonu namağlup şampiyon tamamlayan ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazanan Milenyum Spor Kulübü, 19-21 Ekim tarihlerinde Belarus'ta yapılacak organizasyonda, Romanya'dan SC Miercurea Cuic, Kazakistan'dan Aisulu Almaty ve Belarus ekibi Panthe

Ş. Ligi rakipleri belli oldu

 

Sezonu namağlup şampiyon tamamlayan ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazanan Milenyum Spor Kulübü, 19-21 Ekim tarihlerinde Belarus'ta yapılacak organizasyonda, Romanya'dan SC Miercurea Cuic, Kazakistan'dan Aisulu Almaty ve Belarus ekibi Panthera Minsk ile eşleşti. 

 

Milenyum Spor Kulübü Başkanı Ali Öztaşdelen, yaptığı açıklamada, 4 yıl üst üste Türkiye şampiyonu olduklarını hatırlatarak, ''Bir kez daha Avrupa'da ülkemizi temsil edeceğimiz için gururluyuz'' dedi. 

 

Sezon boyunca çok çalıştıklarını ifade eden Öztaşdelen, ''Başarımızın en önemli sırrı spor kulübünden çok, bir aile oluşumuz. Birlik ve beraberlik, çalışma ve disiplinle birleştiğinde başarı kaçınılmaz oluyor. 4. kez Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne gidiyoruz. Daha önceki yıllarda Çek Cumhuriyeti ve Romanya'da yapılan turnuvalara gitmiş ve bir kez de Ankara'da evsahipliği yapmıştık'' diye konuştu.

Belarus'ta yapılacak Şampiyonlar Ligi'nde rakiplerinin oldukça güçlü olduğunu dile getiren Öztaşdelen, sözlerini şöyle tamamladı:

''Biz her geçen gün ilerleyen ve kendini geliştiren bir ekibiz. Katıldığımız her şampiyona da bir öncekinden daha iyi sonuçlar alıyoruz. Hazırlık çalışmalarımıza en kısa sürede başlayacağız. Hedefimiz rakiplerimiz karşısında başarılı sonuçlar alarak, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek.'' 

 

buz_hokeyi_bayan_milli_600_.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor