Rusya'da Gökdeniz şov

Rusya Kupası çeyrek final mücadelesinde, Rubin Kazan sahasında Lokomotiv Moskova'yı konuk etti. Tsentralniy Stadyum'unda oynanan karşılaşmayı Kazan, kupayı en fazla kaldıran ekip olan Lokomotiv Moskova'yı 4-0 yenerek yarı finale ismini yazdıran ilk ekip o

Rusya'da Gökdeniz şov

Rusya Kupası çeyrek final mücadelesinde, Rubin Kazan sahasında Lokomotiv Moskova'yı konuk etti.

 

Tsentralniy Stadyum'unda oynanan karşılaşmayı Kazan, kupayı en fazla kaldıran ekip olan Lokomotiv Moskova'yı 4-0 yenerek yarı finale ismini yazdıran ilk ekip oldu.

 

Karşılaşmada Rubin Kazan'a galibiyeti getiren golleri 31 ve 70. dakikalarda Gökdeniz Karadeniz, 49. dakikada Aleksandr Ryazantsev ve 81. dakikada Sergey Davydov kaydetti. Gökdeniz iki gol atarak yıldızlaşırken 72. dakikada bir de sarı kart gördü.

 

Lokomotiv Moskova, Rusya Premier Ligi'nde 24 Mart Cumartesi günü deplasmanda CSKA Moskova ile karşılaşacakken, Rubin Kazan da 25 Mart Pazar günü Zenit St. Petersburg deplasmanına gidiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor