Rusya, Portekiz'i ağlattı

2014 Dünya Kupası Elemeleri F Grubu'nda Azerbaycan ile Rusya karşılaştı. Azerbaycan'da oynanan mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Rusya aldığı 1 puanla grubu lider tamamladı ve Brezilya'da düzenlenecek Dünya Kupası'na katılma hakkı kazandı. Rusya karşı

Rusya, Portekiz'i ağlattı
2014 Dünya Kupası Elemeleri F Grubu'nda Azerbaycan ile Rusya karşılaştı. Azerbaycan'da oynanan mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.
 
Rusya aldığı 1 puanla grubu lider tamamladı ve Brezilya'da düzenlenecek Dünya Kupası'na katılma hakkı kazandı.
 
Rusya karşılaşmanın 16. dakikasında Roman Shirokov ile 1-0 öne geçti. Maçın 74. dakikasında Maksim Medvedev'in atılmasıyla 10 kişi kalan Azerbaycan, 90. dakikada Vagif Javadov'un golüyle skoru 1-1 yaptı. Karşılaşmada gol olmayınca iki takım 1'er puanla grubu noktaladı.
 
Bu galibiyetin ardından puanını 22 yapran Rusya, 21 puanlı Portekiz'in önünde F Grubu'nu lider tamamladı ve Dünya Kupası'na katılmayı başardı. Azerbaycan ise 9 puanda grubu tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor