Rüştü'de şok gelişme!

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren, siyah beyazlı takımın tecrübeli kalecisi Rüştü'nün sakatlığı nedeniyle artık futbolu bırakması gerektiğini söylediMete Düren Lig TV'ye yaptığı açıklamada, "Rüştü'nün sakat olan dizi artık onu futbol oyna

Rüştü'de şok gelişme!

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren, siyah beyazlı takımın tecrübeli kalecisi Rüştü'nün sakatlığı nedeniyle artık futbolu bırakması gerektiğini söyledi

Mete Düren Lig TV'ye yaptığı açıklamada, "Rüştü'nün sakat olan dizi artık onu futbol oynaması için taşıyamayacak duruma geldi. Dizi şişiyor, tedavilerle geçiriyoruz ama tekrar şişiyor. Acılarla hem antrenman yapıyor hem de maçlarda oynuyor ama bu bir yere kadar. Rüştü'nün futbolu bırakması lazım. Dizi artık toparlanamaz. Bu sakatlığın tedavisi diz protezidir." dedi.   

Tecrübeli kaleci son olarak ligin 11. haftasında İnönü Stadı'nda oynanan ve 1-1 berabere biten Kasımpaşa maçında forma giymişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler