Ruslardan Trabzonspor'a oyun!

Minsk’in sahasının bakımda olması gerekçe gösterilerek karşılaşmanın başkentten 375 kilometre uzaklıktaki Bresk kentine alınmasının altında Beyaz Rus temsilcisinin pazar günü yine aynı statta Bresk ile oynayacağı lig maçının yattığı belirlendi.Trabzon’dan

Ruslardan Trabzonspor'a oyun!

Minsk’in sahasının bakımda olması gerekçe gösterilerek karşılaşmanın başkentten 375 kilometre uzaklıktaki Bresk kentine alınmasının altında Beyaz Rus temsilcisinin pazar günü yine aynı statta Bresk ile oynayacağı lig maçının yattığı belirlendi.

Trabzon’dan 45 dakika rötarla hareket eden bordo - mavili ekip Minsk’e indikten sonra yaklaşık 4.5 saat süren karayolu yolculuğunun ardından sonra Bresk’e gitti. Bresk’teki havaalanının bakımda olması nedeniyle uçağın Minsk’e inmek zorunda kaldığı bildirildi. Takım perşembe akşamı maçı oynadıktan sonra Cuma sabahı yine aynı rotadan Minsk’e gelecek ve buradan da uçakla Trabzon’a dönecek.

Bu kez de otel şoku
Bu arada Trabzonspor Bresk’e gidişinde de kötü bir sürprizle karşılaştı. Bordo-mavililerin kalacağı otelin dolu olması nedeniyle kafile kentin 50 kilometre dışında olan bir otele yerleşmek zorunda kaldı. Trabzonspor bugün Bresk’e geçecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler