Rus golcü attığı golü konuştu

A2 Milli Takım’ın Rusya ile oynadığı ve 4-1 kaybettiği özel maçta çok tartışılan bir gole imza atan Alexey Sapogov, bu gol ile kimseyi aşağılamak istemediğini ifade etti. A2 Milli Takım’a attığı golle dikkatleri üzerine çeken Rusya Milli Takımı’nın futbol

Rus golcü attığı golü konuştu

A2 Milli Takım’ın Rusya ile oynadığı ve 4-1 kaybettiği özel maçta çok tartışılan bir gole imza atan Alexey Sapogov, bu gol ile kimseyi aşağılamak istemediğini ifade etti.

 

A2 Milli Takım’a attığı golle dikkatleri üzerine çeken Rusya Milli Takımı’nın futbolcusu Alexey Sapogov, çok tartışılan golü değerlendirdi.

 

Yaptığı hareketin rakibi aşağılacıyı olmadığının altını çizen Sapogov, "Kafa ile topa vurmak futbolun içinde var. Kafayla gol atmak da rakibinizi aşağılamak anlamına gelmiyor. Kimsenin duygularını hedef alan bir hareket değildi" dedi.

 

Bu golün ardından maç içerisinde bir kaç futbolcunun yanına geldiğini belirten Sapogov, “Kendilerine maçtan sonra konuşalım” dediğini ancak maçın bitiminin ardından kimsenin gelmediğini ifade etti.

 

Rus futbolcu Sapogov son dönemde kaydettiği ilginç gollerle Rusya’da adından sıkça bahsettiriyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler