Rummenigge TS'ye ters laf etti!

Almanya'nın efsane isimlerinden Karl-Heinz Rummenigge, Trabzonspor'a ters laf söyledi.İnter'i mağlup ederek tarih yazan Trabzonspor'un galibiyetini övenler olduğu kadar çekemeyenler de var. Bunlardan biri de Alman Rummenigge.Rummenigge'nin FIFA başkanı Se

Rummenigge TS'ye ters laf etti!

Almanya'nın efsane isimlerinden Karl-Heinz Rummenigge, Trabzonspor'a ters laf söyledi.

İnter'i mağlup ederek tarih yazan Trabzonspor'un galibiyetini övenler olduğu kadar çekemeyenler de var. Bunlardan biri de Alman Rummenigge.

Rummenigge'nin FIFA başkanı Sepp Blatter’e ağır ithamlarda bulundu.

FİFA Başkanı ile İsviçre’de bir araya gelen Rummenigge, Blatter’e uluslararası müsabaka takvimini çok aptalca bulduğunu ve görevinin bitimine bu yaptıklarıyla az bir süre kaldığını söyledi.

Trabzon galibiyeti kimin umrunda ki? Devamı sayfa 2'de

 

 

Rummenigge’nin yapılan toplantıda Blatter’e, “Hüsnü Mübarek rejimi nasıl sona erdiyse sende aynı kaderi yaşayacaksın” şeklinde konuştuğu ifade edildi.

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi takvimini eleştiren Rummenigge, “İki gecede çok gereksiz maçlar oynandı. Apoel Nicosia ve Trabzon galibiyetleri kimin umurundaydı ki? Sadece kendi taraftarları için önemliydi” ifadelerini kullandı.

Rummenigge’nin kurallarda değişikliğe gidilmezse Şampiyonlar Liginin geleceğinin tehlikede olduğunu söylediğini, Alman spor adamına M.United menajeri Alex Ferguson’un da destek verdiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler