Rum takımına Türk sponsor!

Bir Kıbrıslı Türk milyonerin, mali destek de vererek, Güney’deki “Erimi Aradippu” isimli futbol takımının yönetiminde yer almak için Rum futbol takımının finansörü oldu. Alithia gazetesi, “Erimi Aradippu’ya Kıbrıslı Türk Finansör” başlığıyla yansıttığı ha

Rum takımına Türk sponsor!

Bir Kıbrıslı Türk milyonerin, mali destek de vererek, Güney’deki “Erimi Aradippu” isimli futbol takımının yönetiminde yer almak için Rum futbol takımının finansörü oldu.

 Alithia gazetesi, “Erimi Aradippu’ya Kıbrıslı Türk Finansör” başlığıyla yansıttığı haberinde, adını “Halin Kahit” olarak verdiği Kıbrıslı Türk’ün bu talebinin, Kulüp Başkanı Lukas Fanieros tarafından doğrulandığını yazdı.

Habere göre, Fanieros Rum tarafında yayın yapan SuperSpor FM’e yaptığı açıklamada, Sportday isimli yayının dünkü sayısında çıkan haberi teyit etti. Kıbrıslı Türk iş adamının Baf kökenli olduğunu, futbolu hobi olarak gördüğünü, kulüp yönetimine katılmak istediğini kendisine ilettiğini söyledi.

 Kıbrıslı Türk iş adamının kulübe 200 bin Euro vermeyi teklif ettiğini, bu meblağın kulüp için çok önemli bir meblağ olduğunu söyleyen Fanieros, bunun, tek başına alabileceği bir karar olmadığını, bütün üyelerle birlikte karar verebilecekleri bir konu olduğunu söyledi.

 “Şu anda başka alanlarda olduğu gibi, futbolda da Kıbrıslı Türklerle bu tür işbirliklerine başlamamız gerektiği inancındayım ancak ciddi şekilde ilgilenmeliyiz, çünkü ciddi bir konudur” diyen Fanieros’a kulübe para vereceği için Kıbrıslı Türk iş adamının kulüpte liderlik elde etmesinin söz konusu olup olmadığı sorulunca ise, Fanieros, “E, hayır. Kendisine dümeni vermemiz söz konusu değil” şeklinde cevapladı.

Gazete Kıbrıslı Türk iş adamının talebinin kulüp tarafından bugün değerlendirileceğini haberine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor