Rubin Kazan-Rabotnicki maçı saat kaçta?Hangi kanalda?

UEFA Avrupa liginde yoluna devam edecek takımı belirleyecek  Rubin Kazan Rabotnicki maçı hangi kanal canlı olarak verecek? Rubin Kazan Rabotnicki UEFA rövanş maçı hakkındaki tüm detaylar haberimizde. Karşılaşma Rusya'nın Kazan kentindeki Centralniy Stadı'

Rubin Kazan-Rabotnicki  maçı saat kaçta?Hangi kanalda?

UEFA Avrupa liginde yoluna devam edecek takımı belirleyecek  Rubin Kazan Rabotnicki maçı hangi kanal canlı olarak verecek? Rubin Kazan Rabotnicki UEFA rövanş maçı hakkındaki tüm detaylar haberimizde.

Karşılaşma Rusya'nın Kazan kentindeki Centralniy Stadı'nda oynanacak.

Avrupa Ligi'nde bu akşam Rubin Kazan kendi sahasında Rabotnicki ağırlayacak. Zorlu karşılaşma saat 19:00 başlayacak.

 UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında oynanacak Rubin Kazan Rabotnicki Maçını Hüseyin Göçek yönetecek. Karşılaşmada Göçek'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Orkun Aktaş yapacak. Mücadelenin 4. hakemlik görevini ise Süleyman Abay üstlenecek.

 Bu heyecan dolu mücadele İdman Tv ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.
 
Rubin Kazan ve Rabotnicki takımı UEFA Avrupa Ligi Play- Off rövanş maçında bu akşam yola devam edecek takımı belirlemek için aynı sahada buluşacaklar.
Bu iki takım ikinci kez karşı karşıya geliyor. Rubin Kazan son üç maçına baktığımızda; bir mağlubiyet bir beraberlik ve birde galibiyet aldığı görünüyor.
 
Rabotnicki takımı ise, son üç maçında iki galibiyet almış ve bir kez sahadan berabere kalarak ayrılmış. UEFA Avrupa Ligi ön eleme turları Play-off maçının ilki 1-1 berabere sonuçlanmıştı. Bakalım bu maçta gülen taraf kim olcak?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor