RTE'nin olduğu kampanyada Trabzonspor'lu o oyuncu da vardı

Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden paylaştığı mesajında Erdoğan, "Bir anne, bir eş, bir evlat, bir kardeş, komşu, arkadaş olan kadın, hepsinden önce bir insandır. Kadına kalkan her el, tüm insanlığa kalkmıştır.Kadının onuruna, haysiyetine yönelik he

RTE'nin olduğu kampanyada Trabzonspor'lu o oyuncu da vardı

Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden paylaştığı mesajında Erdoğan, "Bir anne, bir eş, bir evlat, bir kardeş, komşu, arkadaş olan kadın, hepsinden önce bir insandır. Kadına kalkan her el, tüm insanlığa kalkmıştır.

Kadının onuruna, haysiyetine yönelik her türlü saldırı, tüm insanlığa yapılmıştır. Dünyanın pek çok ülkesinde, inançları ve özgürlükleri uğruna her türlü çileye göğüs geren tüm kadınları selamlıyorum. Bütün kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kadına yönelik şiddetle mücadele amacıyla kendisinin ve eşi Emine Erdoğan'ın yanı sıra sanat, spor ve hukuk camiasından çok sayıda ismin yer aldığı bir video da paylaştı.

Twitter üzerinden #KadınaŞiddetİnsanlığaİhanet hashtag'iyle paylaştığı ve Orhan Gencebay, Hülya Koçyiğit, Kenan İmirzalioğlu, Engin Altan Düzyatan, Fatih Terim, Slaven Bilic, Burcu Esmersoy; futbolcular Yusuf Erdoğan, Demba Ba, Wesley Sneijder,  gibi ünlü isimlerin yer aldığı videoda Erdoğan, "Kadına şiddet, insanlığa ihanettir" mesajı veriyor.

İşte o video; 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler