Rooney: Ferguson yalan söylüyor

Manchester United'da forma giyen İngiliz futbolcu Wayne Rooney, ayak bileğinde herhangi bir sakatlık olmadığını söyledi.Rooney, aksini iddia eden teknik direktörü Alex Ferguson'u yalanlayan açıklamasında, ayak bileğinde bu sezon hiçbir rahatsızlık olmadığ

Rooney: Ferguson yalan söylüyor

Manchester United'da forma giyen İngiliz futbolcu Wayne Rooney, ayak bileğinde herhangi bir sakatlık olmadığını söyledi.

Rooney, aksini iddia eden teknik direktörü Alex Ferguson'u yalanlayan açıklamasında, ayak bileğinde bu sezon hiçbir rahatsızlık olmadığını belirtti.

İngiltere Milli Takımı'nın Karadağ ile yaptığı milli maçtan sonra gazetecilere konuşan 24 yaşındaki futbolcu, bir gazetecinin, ''Peki Ferguson niye sakat olduğunu söylüyor'' şeklindeki sorusunu gülerek, ''Hiçbir fikrim yok'' diyerek cevapladı.

Rooney, Bayern Münih ile mart ayında oynanan maçta ayak bileğinden sakatlandığını, ancak bu sakatlığının Dünya Kupası'ndan önce geçtiğini ifade etti. 

İngiltere basını, formsuz bir dönem geçiren Rooney'nin bu durumunu özel yaşamındaki çalkantılara bağlıyor. Futbolcunun, Ferguson ile arasının açık olduğu da iddia ediliyor. Rooney'i Everton ve Sunderland ile lig, Valencia ile Şampiyonlar Ligi'nde yapılan maçların kadrosuna almayan Ferguson, futbolcunun hala sakatlıktan kurtulamadığını söylemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler