Ronaldo'dan şok karar!

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun, yılın en iyi oyuncuları arasında gösterildiği 2013 FIFA Ballon d'Or ödül törenine katılmayacağı iddia edildi.Portekiz, İspanya ve İngiltere basınında yer alan haberlere göre, yılın en iyi oyuncusunu

Ronaldo'dan şok karar!

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun, yılın en iyi oyuncuları arasında gösterildiği 2013 FIFA Ballon d'Or ödül törenine katılmayacağı iddia edildi.

Portekiz, İspanya ve İngiltere basınında yer alan haberlere göre, yılın en iyi oyuncusunun seçileceği ödül töreninde, daha önce bu ödülü 3 kez arka arkaya kazanan Barcelonalı Lionel Messi ile Bayern Münihli Franck Ribery'nin adının ön plana çıktığı belirtildi.

FIFA Başkanı Sepp Blatter'in Lionel Messi'yi öven, Ronaldo'yu eleştiren önceki açıklamalarının ardından bu yılki yarışmanın favorileri arasında adının geçmediğini öğrenen 28 yaşındaki Portekizli oyuncunun, bu durumlara tepki göstermek amacıyla bu yönde bir karar aldığı vurgulandı.

Milli takım kaptanları ve uluslararası medya temsilcilerinin oylarıyla Zürih'te 13 Ocak 2014'te düzenlenecek törende, mevkilerinde en iyi oyuncuların belirlendiği "FIFA FIFPro World XI", yılın en iyi golünün belirlendiği "FIFA Puşkaş" ile "FIFA Başkanlık" ve "FIFA Fair Play" ödülleri de sahiplerini bulacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler