Ronaldo sözleşme teklifini geri çevirdi!

Tarihin en pahalı transferi sonucunda 2009'da Real Madrid'in kadrosuna katılan Ronaldo, İspanyol devinin yeni sözleşme teklifini reddetti. Aldığı yıllık ücretten memnun olmadığı ve bu yüzden mutsuz olduğu yönünde sıkça haberler çıkan Ronaldo, Madrid ekibi

Ronaldo sözleşme teklifini geri çevirdi!
Tarihin en pahalı transferi sonucunda 2009'da Real Madrid'in kadrosuna katılan Ronaldo, İspanyol devinin yeni sözleşme teklifini reddetti.
 
Aldığı yıllık ücretten memnun olmadığı ve bu yüzden mutsuz olduğu yönünde sıkça haberler çıkan Ronaldo, Madrid ekibiyle sözleşme uzatmak için bir görüşme yaptı. İspanyol basınında çıkan haberlere göre Real, yıldız oyuncusunun 2015'te sona erecek olan sözleşmesini 2018'e kadar uzatabilmek için yıllık 16 milyon Euro'luk bir teklif hazırladı ama Ronaldo bu teklifi şu an için reddetti.
 
Portekizli yıldız eğer bu teklifi kabul etmiş olsaydı, Eto'o'dan sonra dünyanın en çok maaş alan ikinci oyuncusu olacaktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor