Ronaldo 'Kara Şimşek' kurbanı

Real Madrid'in Portekizli dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, Madrid sokaklarında büyük bir sürpriz yaşadı.Yıldız futbolcunun 562 bin TL'lik lüks Lamborghini marka aracı arızalandı.Ronaldo'nun gözetiminde çekiciye yüklenen aracı gören Madrid

Ronaldo 'Kara Şimşek' kurbanı

Real Madrid'in Portekizli dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, Madrid sokaklarında büyük bir sürpriz yaşadı.

Yıldız futbolcunun 562 bin TL'lik lüks Lamborghini marka aracı arızalandı.

Ronaldo'nun gözetiminde çekiciye yüklenen aracı gören Madridliler şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Cristiano Ronaldo'yu Madrid sokaklarında lüks Lamborghini Aventador marka aracıyla görmeye alışkın olan hayranları bu kez yıldız futbolcunun aracının arızalanmasına ve çekiciye yüklenerek götürülmesine şahitlik ettiler.

Piyasa değeri 562 bin TL olan lüks aracı aniden arızalanan ve yol ortasında kalan 27 yaşındaki yıldız, kendi çabalarıyla aracını çalıştırmayı başaramayınca tamirci çağırmak zorunda kaldı. Ancak aracın çalışmayacağı anlaşılınca lüks araç çekiciye yüklenerek götürüldü.

Ronaldo'nun aracının başındaki görüntüsü ve aracın çekiciye yüklenilişi ise vatandaşlar tarafından cep telefonlarına kaydedildi ve medyaya gönderildi.

Bu arada Ronaldo'nun takım arkadaşı Pepe'nin doğum günü partisine gittiği öğrenildi. Lamborghini Aventador geçtiğimiz ay 27. yaş gününde yıldız futbolcuya hediye edilmişti.

Ronaldo'nun süper lüks aracı 0'dan 100 kilometreye sadece 2.9 saniyede ulaşıyor ve saatte 349 km hıza ulaşabiliyor. Ancak Portekizli yıldız Madrid'deki hız sınırlamaları nedeniyle bu hızları deneyemiyor.

Lüks araçlara tutkusuyla tanınan Ronaldo'nun garajında, Ferrari 599 GTB Fiorano, Bentley Continental GT Speed, Porsche Cayenne Turbo, Rolls-Royce Phantom, Audi R8, Bugatti Veyron, BMW X5 4.8 iS, Bentley Arnage, Ferrari F430 ve Porsche 911 Turbo gibi piyasa değeri çok yüksek ultra lüks araçlar bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor