Ronaldo İstanbul'a geliyor

Portekiz milli takımının ve Real Madrid'in dünyaca yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, yarın İstanbul'a gelerek hayranlarıyla buluşacak.Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in sezon içinde bir araya geldiği Ronaldo, yarın İstanbul'a gelecek. Çeşitl

Ronaldo İstanbul'a geliyor

Portekiz milli takımının ve Real Madrid'in dünyaca yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, yarın İstanbul'a gelerek hayranlarıyla buluşacak.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in sezon içinde bir araya geldiği Ronaldo, yarın İstanbul'a gelecek. Çeşitli etkinliklere katılacak Portekizli futbolcu, Demirören İstiklal'de saat 16.00'da Virgin Megastore'da sevenleriyle bir araya gelecek ve imza dağıtacak.

Organizasyon kapsamında yarına kadar Virgin Megastore'da 250 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese Ronaldo forması hediye edilecek. Forma kazananlar isterlerse Ronaldo'dan imza da alabilecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler