Ronaldo için tam 180 Milyon Euro!

Transfer dünyasının dengesini bozan Ada ekibi Manchester City'nin Real Madrid'in Portekizli dünya starı Cristiano Ronaldo için İspanyol kulübüne 180 milyon avro teklif edeceği iddiası ise gündeme bomba gibi düştü.İspanyol AS gazetesinde yer alan habere gö

Ronaldo için tam 180 Milyon Euro!

Transfer dünyasının dengesini bozan Ada ekibi Manchester City'nin Real Madrid'in Portekizli dünya starı Cristiano Ronaldo için İspanyol kulübüne 180 milyon avro teklif edeceği iddiası ise gündeme bomba gibi düştü.

İspanyol AS gazetesinde yer alan habere göre Manchester City'nin Arap patronu Şeyh Mansour bin Zayed Al Nahyan Real Madrid'e Ronaldo için 3.teklifini sunmaya hazırlanıyor.

Müthiş yetenek için önce 100 milyon, ardından 150 milyon avroluk teklif sunan City patronu rakamı 180 milyon avro'ya çıkararak Madrid'in tekrar kapısını çalacak. City'nin Ronaldo için daha önce iki teklif sunduğu öne sürülüyor.

Bu yıl Real Madrid adına 51 gol kaydeden Cristiano Ronaldo'ya yıllık önerilecek rakamın 17 milyon avro olacağı ifade ediliyor.

Manchester City cephesinde yöneticiler ise Ronaldo iddialarını henüz doğrulamazken, haberlerin spekülasyon olduğunu ifade ediyor.

Real Madrid'in başkanı Florentino Perez Ronaldo'yu Manchester United'tan 96 milyon avro'ya satın alırken futbol tarihinin en sükse yaratan transferini gerçekleştirmişti.

Ağustos 2008'de Abu Dhabi United Group'un eline geçen Manchester City ise transferin son gününde İngiliz futbol tarihinin transfer rekorunu kırarak 32.5 milyon avroya Robinho'yu Real Madrid'den transfer etmişti.

City cephesinde transfer taarruzu ise o günden bugüne Gareth Barry, Roque Santa Cruz, Kolo Toure, Emmanuel Adebayor, Carlos Tevez, Joleon Lescott, Jerome Boateng, Yaya Toure, David Silva, Aleksandar Kolarov ve Mario Balotelli, James Milner gibi isimlerle devam etmişti.

Geçtiğimiz hafta 35 yıl aradan sonra  bir kupa kaldırarak İngiltere'de Ada'nın en prestijli kupası sayılan FA Kupası'na uzanan ve gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde de boy gösterecek olan Manchester City'nin petrol kralı Şeyh Mansour ise dengeleri bir kez daha değiştirmenin peşinde.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler