Ronaldo için öyle bir takas önerdiler ki...

Sport Star Sunday, Cristiano Ronaldo'yu Old Trafford'a döndürmek isteyen Manchester United'ın bomba bir takas operasyonu içinde olduğunu yazdı. İngiliz ekibinin 2009 yılında 94 milyon euro karşılığında Real Madrid'e sattığı Portekizli süperstara yeniden k

Ronaldo için öyle bir takas önerdiler ki...
Sport Star Sunday, Cristiano Ronaldo'yu Old Trafford'a döndürmek isteyen Manchester United'ın bomba bir takas operasyonu içinde olduğunu yazdı. İngiliz ekibinin 2009 yılında 94 milyon euro karşılığında Real Madrid'e sattığı Portekizli süperstara yeniden kırmızı-beyazlı formayı giydirmek için 70 milyon euro bonservis ve Wayne Rooney'i de takas olarak önermeyi planladığını öne sürdü. 
 
M.United'da mutsuz olan Rooney'e Chelsea'de talip. Ancak sözleşmesinde 2 yılı kalan yıldız forvet, Los Galacticos'un yeni hocası olmasına kesin gözüyle bakılan Carlo Ancelotti'nin büyük gözdesi. İtalyan teknik adam Rooney'e olan hayranlığını daha önce defalarca dile getirmişti. Yönetimin ısrarla sözleşmesini yenilemeye çalıştığı CR7'nin bir türlü kontratını uzatmaya yanaşmaması da bu transferin gerçekleşme olasılığını yükseltiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor