"Ronaldo Çocuk Bezi Kullanıyordu"

Brezilyalı teknik direktör Vanderlei Luxemburgo'nun açıklamaları geçtiğimiz günlerde futbolu bırakan Brezilyalı efsane Ronaldo'yu zor durumda bıraktı.1999 yılında Brezilya Milli Takımı'nın teknik direktörü olan Luxemburgo, Ronaldo'nun zayıflamak için aldı

"Ronaldo Çocuk Bezi Kullanıyordu"

Brezilyalı teknik direktör Vanderlei Luxemburgo'nun açıklamaları geçtiğimiz günlerde futbolu bırakan Brezilyalı efsane Ronaldo'yu zor durumda bıraktı.

1999 yılında Brezilya Milli Takımı'nın teknik direktörü olan Luxemburgo, Ronaldo'nun zayıflamak için aldığı bir ilaç yüzünden çocuk bezi kullanmak zorunda kaldığını söyledi.

Spor gazetecileriyle yaptığı bir sohbet sırasında Ronaldo hakkında konuşan Luxemburgo, "Amerika Kupası sırasında Ronaldo'nun halihazırda fazla kilosu vardı. Kilo verdirmek için her yolu deniyorduk. Doktor, Ronaldo'ya kilo kaybı için Xenical adında bir ilaç verdi. Bu da boşaltım sistemini fazla çalıştırdı. Ronaldo kazaları önlemek için kampta çocuk bezi kullandı. Sık sık değiştirmek zorunda kalıyordu. Çok mahcup oldu" diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor