Ronaldinho serbest kalıyor ama...

Birçok takımın transfer gündemindeki Brezilyalı yıldız Ronaldinho ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Meksika ekibi Queretaro forması giyen deneyimli futbolcunun durumu merakla beklenirken, başkandan konuyla ilgili açıklama geldi. Başkan oyuncunun sözleş

Ronaldinho serbest kalıyor ama...

Birçok takımın transfer gündemindeki Brezilyalı yıldız Ronaldinho ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Meksika ekibi Queretaro forması giyen deneyimli futbolcunun durumu merakla beklenirken, başkandan konuyla ilgili açıklama geldi. Başkan oyuncunun sözleşmesinde özel bir madde olduğunu itiraf etti.

"SERBEST KALMA MADDESİ VAR AMA TEKLİF GELMİYOR"

Queretaro Başkanı Arturo Villanueva, "Ronaldinho'nun sözleşmesi iki yıllık ancak bir serbest kalma maddesi de var. Ancak şu ana kadar kendisi için gelen bir teklif olmadı. Dolayısıyla biz kendisiyle devam etmek istiyoruz." dedi.

Bonservissiz ayrılma ihtimali bulunan oyuncu hakkında Türkiye'den Beşiktaş ve Bursaspor'un da isimleri geçmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor