Romaric Bursaspor'a mı gidiyor?

Yeni sezon hazırlıklarına start veren Bursaspor, Steven Whittaker ve Landry N’Guemo transferlerinde son görüşmelerini yapıyor. Yeşil beyazlı ekip bu iki futbolcu ile anlaşma sağlayamaması halinde alternatif futbolculara yönelecek. Bursaspor'un orta saha i

Romaric Bursaspor'a mı gidiyor?

Yeni sezon hazırlıklarına start veren Bursaspor, Steven Whittaker ve Landry N’Guemo transferlerinde son görüşmelerini yapıyor. Yeşil beyazlı ekip bu iki futbolcu ile anlaşma sağlayamaması halinde alternatif futbolculara yönelecek. Bursaspor'un orta saha için diğer alternatifi ise Sevilla'nın Fildişili oyuncusu Christian Koffi Ndri (Romaric) olduğu ileri sürüldü.

Bursaspor, Fransa’nın Nancy kulübü ile sözleşmesi biten 26 yaşındaki Kamerunlu Landry N’Guemo ve Rangers'ın tecrübeli sağ beki Whittaker'ı kadroya katmak için görüşmelerini sürdürüyor. Yeşil beyazlılar, bu iki futbolcunun gelmemesi ihtimaline karşı da alternatif futbolcular ile görüşmelere başladı. Taknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın listesinde bulunan diğer futbolcularla da temasa geçen yönetimin, orta saha için bir diğer alternatif olan Sevilla’nın Fildişili oyuncusu Christian Koffi Ndri (Romaric) ile temasa geçtiği belirtildi.

WHİTTAKER'IN ALTERNATİFİ PEKARİK

Ertuğrul Sağlam’ın sağbek için olmazsa olmazı Steven Whittaker’in de bugün Rangers Kulübü yöneticileriyle bir görüşme yapıp Bursaspor’a gitmesine izin verilmesini isteyeceği öğrenildi. Rangers Genel Menajeri Ally McCoist'in kalması için tüm şartları zorladığı Whittaker'ın gelmemesi halinde ise, Bursaspor'un bu mevkiye alternatif olarak Wolfsburg’un 25 yaşındaki Slovak milli oyuncusu Peter Pekarik’i yedekte tuttuğu öğrenildi.

ALTİDORE PAZARLIĞI SÜRÜYOR

Bursaspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, ara transfer döneminde İspanya’nın Villarreal kulübünden kiraladığı ABD'li forvet Jozy Altidore’u yeni sezon kadrosunda düşünülmediğini ilk antrenmanda yaptığı açıklama ile duyurmuştu. Sağlam, 'Altidore'a teşekkür ediyoruz dese de, yeşil beyazlı kulübün, ABD'li golcü Altidore’un bonservisini almak için girişimlerini sürdürdüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler