Robert Vittek'ten iyi haber

Cumartesi günü Avni Aker Stadı’nda Galatasaray ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde sürdüren Bordo-Mavili takımda Slovak oyuncu Robert Vittek sakatlığı nedeniyle uzun bir aradan sonra bugün antrenmanda yarı sahada yapı

Robert Vittek'ten iyi haber

Cumartesi günü Avni Aker Stadı’nda Galatasaray ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde sürdüren Bordo-Mavili takımda Slovak oyuncu Robert Vittek sakatlığı nedeniyle uzun bir aradan sonra bugün antrenmanda yarı sahada yapılan çift kale maçta yer aldı.

 

Sakatlığı nedeniyle top çalışmalarında bu oyuncuyu almayarak düz koşu yaptıran Vittek’in çitf kale maçta sahada hırslı olması Teknik Direktör Şenol Güneş’i sevindirdi. Bilindiği üzere Robert Vittek, ligin ilk yarısında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı maçta sakatlanmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler