Robert Vittek kimdir?

Slovakya'nın önemli futbolcuları arasında gösterilen bir dönem Trabzonspor'da da forma giyen Robert Vittek kimdir? İşte detaylar...

Robert Vittek kimdir?

Bir dönem Trabzonspor'un da kadrosunda bulunan Robert Vittek kimdir? Şimdilerde ne yapmaktadır? İşte hakkındaki detaylar...

ROBERT VITTEK KİMDİR?

1 Nisan 1982 yılında Slovakya'nın Bratislava kentinde dünyaya gelen Robert Vittek, santrafor mevkisinde forma giymektedir.

1,88 boyundaki oyuncu hem sağ hem de sol ayağını kullanabilmektedir.

Robert Vittek kimdir?

Futbola Slovakya'nın Slovan Bratislava kulübünde başlayan Vittek, 2019 yılında da yine aynı kulüpte futbola veda etmiştir.

Nürnberg, LOSC Lille, MKE Ankaragücü, Trabzonspor, İstanbul Başakşehir FK, Debreceni VSC kulüplerinde forma giymiştir.

Bordo-Mavili forma ile Şampiyonlar Ligi'nde İnter'e karşı kazanılan 1-0'lık maçta oyuna sonradan girmiştir.

Profesyonel olmasını takiben 1999-2003 yılları arasında Slovan Bratislava forması altında 101 maçta forma giymiş ve 47 gol atan Vittek, 2001 yılında en fazla gelecek vaad eden futbolcu ödülünü almıştı. Vittek aynı zamanda 2005'li yıllarda Slovakya'nın en iyi forveti konumunda yer almıştır.

Slovakya A Milli Takımı forması altında 2010 Afrika Dünya Kupası'nda 4 gol atarak bütün dikkati üzerine çekmeyi başaran Vittek, milli takım kariyerinde çıktığı 75 maçta 25 gol atmayı başarmıştı.

Robert Vittek fotoğrafları:

Robert Vittek kimdir? 

Robert Vittek kimdir? 

Robert Vittek kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler