Rize'ye Yakışmadı

Trabzonspor ile ligin 22. Haftasında Hüseyin Avni Aker stadyumunda karşılaşacak olan Fenerbahçe dün özel uçakla Trabzon’a geldi. Trabzon Havalimanından otobüs ile birlikte Rize’ye geçen Fenerbahçe kafilesini Rize’nin girişinde dev pankartla karşılayan Riz

Rize'ye Yakışmadı

Trabzonspor ile ligin 22. Haftasında Hüseyin Avni Aker stadyumunda karşılaşacak olan Fenerbahçe dün özel uçakla Trabzon’a geldi. Trabzon Havalimanından otobüs ile birlikte Rize’ye geçen Fenerbahçe kafilesini Rize’nin girişinde dev pankartla karşılayan Rizelilerin pankarta yazdıkları yazı ise şok etkisi yarattı.

Pankartta “Karadeniz Rizedir Rize Fenerbahçe Dur” ibarelerine yer veren Rizeli Fenerbahçelilere Trabzonspor taraftarları tepki gösterdi tepkilerini "Rizeli ye yakışmadı, diye dile getiren Trabzonspor taraftarları tarihte yer alan"Atma hamidiye atma, vergide vereceğiz, serpuşta giyeceğuz" sözünü tekrar gündeme getirdiler.

Ayrıca Trabzonspor taraftarları  "Fenerbahçe'ye bu denli sahip çıkan bir kısım Rizelinin Çaykur Rizespor’a bu denli sahip çıkmamaları ise manidardır" ifadelerine de yer verdiler.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler