Rizespor'un inancı tam!

Trabzonspor'un geçen hafta 6-0 mağlup ettiği Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman ligde kalacaklarına inandıklarını söyledi.   Karaman, ligde son 2 haftaya girilirken sahip oldukları puan avantajını korumak istediklerini belirterek, "Gaziante

Rizespor'un inancı tam!
Trabzonspor'un geçen hafta 6-0 mağlup ettiği Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman ligde kalacaklarına inandıklarını söyledi.
 
Karaman, ligde son 2 haftaya girilirken sahip oldukları puan avantajını korumak istediklerini belirterek, "Gaziantepspor maçını kazanıp ligde kalacağız" dedi.
 
Ligin ikinci yarısında futbolcuların sakatlıkları nedeniyle kadro sıkıntısı yaşadıklarını hatırlatan Hikmet Karaman, kalan 2 haftada her şeye rağmen alt sıralardaki takımlardan 4 puan önde olmanın avantajına sahip olduklarını söyledi. Tüm şansızlıklara rağmen önde olmalarının önemine işaret eden Hikmet Karaman, "4 puan öndeyiz. Ziraat Türkiye Kupas'nda yarı final oynadık. İkinci yarıda istediğimiz puanları alamadık. Bazı şeyleri daha doğru yapabilseydik bugün farklı şeyler konuşuyor olacaktık. Tabi ki eleştiriler olacak. Bunun bir de tedavi yönü var. Tedavinin de ne olduğunu biliyorum. Oyuncularla toplantı yapıyorum. Ancak şimdi bunları konuşma zamanı değil. Ne yapacağımızı biliyoruz" diye konuştu.
 
"SON SÖZÜ BİZ SÖYLEYECEĞİZ."
 
Gaziantespor ile 34 maça bedel bir maça çıkacaklarını ifade eden Karaman, şunları söyledi:
 
"Futbolcularımızın karakterlerini ortaya koyarak oynayacaklarına inanıyorum. Bu oyuncu grubu bütün yaşadığımız şansızlıklara rağmen ayakta kalmıştır. Bu takım aslanlar gibi Gaziantespor maçında sahaya çıkıp görevini yapacaktır. Son sözü biz söyleyeceğiz. Bu takım gerektiğinde çıkar kendi ipini kendi keser. Bunu herkes bilsin."  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler