Rizesporlu Viera'dan Drogba'ya göz dağı!

Çaykur Rizespor’un Fildişi Sahili'nden savunma oyuncusu Ousmane Viera, "Bu hafta karşılaşacağımız Galatasaray'ın golcü futbolcusu olan vatandaşım Drogba'ya maçta geçit vermeyeceğim" dedi.Süper Lig'e 5 maçta 4 galibiyet alarak iyi bir başlangıç yaptıkların

Rizesporlu Viera'dan Drogba'ya göz dağı!

Çaykur Rizespor’un Fildişi Sahili'nden savunma oyuncusu Ousmane Viera, "Bu hafta karşılaşacağımız Galatasaray'ın golcü futbolcusu olan vatandaşım Drogba'ya maçta geçit vermeyeceğim" dedi.

Süper Lig'e 5 maçta 4 galibiyet alarak iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Viera, iyi sonuçlara arkadaşlarıyla birlikte çok sevindiklerini söyledi. Ligin bundan sonraki bölümünde kendilerini zor haftalar beklediğini vurgulayan Viera, şöyle devam etti:

"Galatasaray ile başlayan, Medical Park Antalyaspor ve Beşiktaş ile devam edecek zor maçlar oynayacağız. İlk 5 haftada iyi puan topladık ama zor haftaların bizi beklediğini bilincindeyiz. Süper Lig'in zor olduğunu biliyorum. Bu yüzden benim daha da öğreneceklerim var. Ligi daha iyi tanımam lazım. Bende bunun için çok çalışıyorum."

"DROGBA BÜYÜK BİR OYUNCU"

Galatasaray maçında ülkesinin vatandaşı Didier Drogba'ya karşı oynayacağını hatırlatan Viera, "Drogba çok büyük bir oyuncu. Bu maçta kendisini yakın markaja alacağım. Biz takım olarak bu maçtan çok iyi bir sonuç almak istiyoruz. Buna da inandık. Galip gelmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler