Rizespor'dan sürpriz atak! TS de istemişti...

Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, Portekiz'in Academica Colimbra takımından 25 yaşındaki Liban Abdi, Dubai'nin Al-Nasr takımıyla yolunu ayıran İbrahima Toure, Kardemir Karabüksporlu Lomana Lua Lua ile Sanica Boru Elazığspor'dan Görkem Gök'ü trans

Rizespor'dan sürpriz atak! TS de istemişti...

Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, Portekiz'in Academica Colimbra takımından 25 yaşındaki Liban Abdi, Dubai'nin Al-Nasr takımıyla yolunu ayıran İbrahima Toure, Kardemir Karabüksporlu Lomana Lua Lua ile Sanica Boru Elazığspor'dan Görkem Gök'ü transfer listesine aldı.

FORVETTE ÇÖZÜM TOURE

Yeşil mavili takımın forvet hattında yaşadığı sıkıntıyı İbrahima Toure ile çözüme kavuşturmayı hedeflediği bildirildi. Monoco'da forma giyerken sezon başında Trabzonspor'un yakından ilgilendiği ancak transferini bitiremediği Senagalli Toure, son olarak formasını giydiği Al-Nasr takımından ayrıldı. Golcü oyuncunun menajeri, İstanbul'da Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan ve transfer komitesi başkanı Koray Deniz ile masaya oturdu.

STOPERE GÖRKEM

Çaykur Rizespor, stoper mevkiine ise eski oyuncularından Görkem Gök'ü almak için harekete geçti. Üç yıldır Sanica Boru Elazığspor formasını giyip kaptanlığını yapan Görkem için görüşmeler sürdrüğü, tecrübeli stoper'in transferinin bir kaç gün içinde netleşebileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler