Rizespor'dan Mustafa Denizli'ye kötü haber

Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, Florin Cernat'ı Hazar Lankaran'a transfer etmek isteyen teknik direktör Mustafa Denizli'ye 'Hayır' yanıtı verdi. Geçen sezon Çaykur Rizespor'u Süper Lig'e çıkaran Denizli, eski öğrencisi Florin Cernat'ı çalıştırd

Rizespor'dan Mustafa Denizli'ye kötü haber

Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, Florin Cernat'ı Hazar Lankaran'a transfer etmek isteyen teknik direktör Mustafa Denizli'ye 'Hayır' yanıtı verdi.
 
Geçen sezon Çaykur Rizespor'u Süper Lig'e çıkaran Denizli, eski öğrencisi Florin Cernat'ı çalıştırdığı Azerbaycan'ın Premier Lig takımlarından Hazar Lankaran'a transfer etmek istedi. Çaykur Rizepor kulübü ile görüşen Mustafa Denizli, teknik direktör Rıza Çalımbay ile de temasa geçti. Ancak Çaykur Rizespor yönetimi, teknik heyetin olumsuz görüş bildirmesi üzerine teklifi geri çevirdi.

ÇAYKUR RİZESPOR ANKARA'YA GİTTİ
Bu arada Mehmet Cengiz Tesislerinde Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını tamamlayan Çaykur Rizespor, Cumartesi karşılaşacağı maç için Ankara'ya gitti. Yeşil mavili ekipte cezalı olan Koray ile sakatlıkları bulunan Hurşut, Ümit ve Sezer yer almadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler