Rizespor'dan kritik galibiyet

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Medical Park Antalyaspor evinde Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynanan mücadeleyi Karadeniz ekibi 2-1'lik skorla kazandı. Antalyaspor mücadelenin henüz 7. dakikasında Lamine Diarra'nın

Rizespor'dan kritik galibiyet
Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Medical Park Antalyaspor evinde Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynanan mücadeleyi Karadeniz ekibi 2-1'lik skorla kazandı.
 
Antalyaspor mücadelenin henüz 7. dakikasında Lamine Diarra'nın golü ile öne geçerken, Rizespor son yarım saatte açıldı. Yeşil-mevili ekipte Leonard Kweuke sahneye çıktı ve 63. ile 67. dakikalarda attığı goller ile üstünlüğü ele geçirdi. Mücadele 2-1 Rizespor galibiyeti ile sonuçlandı.
 
 
Öte yandan mücadelenin son 20 dakikasında Akdeniz ekibinin taraftarları, teknik direktör Samet Aybaba'ya istifa çağrısı da yaptı.
 
Bu skorun ardından geçtiğimiz hafta Galatasaray ile 1-1 kalarak rakibine şampiyonluk yolunca çelme takan Çaykur Rizespor puanını 25 yaptı ve 16. sıraya yükseldi. Düşüşteki Medical Park Antalyaspor ise 25 puanla 15. basamakta kaldı.
 
Süper Lig'in 25. haftasında Çaykur Rizespor evinde Beşiktaş ile karşılaşacakken, 4 haftadır berabere kalan, 5 haftadır 3 puan hasreti çeken Medical Park Antalyaspor ise deplasmanda Akhisar Belediyespor'a konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor