Rizespor'dan FLAŞ HAMLE!

Hikmet Karaman yönetiminde yeni sezonda Avrupa Kupaları'na gitmeyi hedefleyen Çaykur Rizespor, Ahmet İlhan ve Mehmet Akyüz'ü renklerine bağladı, bir diğer hücumcu Djalma'yı da bitirme noktasına geldi.Yeşil-Mavililer’de rota şimdi savunmaya döndü. Hedeftek

Rizespor'dan FLAŞ HAMLE!

Hikmet Karaman yönetiminde yeni sezonda Avrupa Kupaları'na gitmeyi hedefleyen Çaykur Rizespor, Ahmet İlhan ve Mehmet Akyüz'ü renklerine bağladı, bir diğer hücumcu Djalma'yı da bitirme noktasına geldi.

Yeşil-Mavililer’de rota şimdi savunmaya döndü. Hedefteki isim ise Süper Lig’deki neredeyse tüm takımların peşinden koştuğu Egemen Korkmaz oldu. Stopere en az iki takviye yapacak olan Karadeniz ekibinde teknik direktör Hikmet Karaman’ın, tecrübeli savunmacıyla bir görüşme yaptığı ve fikrini aldığı öğrenildi. Şu sıralar aldığı teklifleri değerlendiren Egemen’in ise Karaman’a kesin bir yanıt vermediği, süre istediği ifade edildi. Çaykur Rizespor, yurt dışı kampına kadar yabancı transferlerini bitirmek istiyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler